Είμαστε η Έλενα και η Ιωάννα, δύο αδελφές με απεριόριστη αγάπη για τη μόδα, την ομορφιά, το στιλ, τη γυναίκα που θέλει να αναδεικνύει την προσωπικότητα της με τα κατάλληλα κοσμήματα και αξεσουάρ.
Συχνα επιλέγουμε εκκεντρικά outfit και αξεσουάρ, γιατί αυτά μας εκφράζουν, υποστηρίζουμε, φανατικά δύο πράγματα: ότι το στιλ είναι προσωπική επιλογή και όχι κάποιοι αυστηροί κανόνες που ακολουθούμε και ότι επιλέγοντας τα αξεσουάρ, που εκφράζουν την προσωπικότητά σας όχι μόνο αναβαθμίζεται το outfit σας, αλλά μπορεί να αλλάξει η διάθεσή σας και να γίνει η μέρα σας καλύτερη!
Το κατάστημα DoubleTrouble υπάρχει στην πόλη της Πάτρας εδώ και μία 20ετία. Τα τελευταία 10 χρόνια η επιχείρηση πέρασε στα χέρια μας και η συγκυρία αυτή ήταν ιδιαίτερα ευτυχής, όχι μόνο γιατί η ενασχόληση με τη μόδα και τα γυναικεία αξεσουάρ “κούμπωσε” απόλυτα με τα ενδιαφέροντά μας, αλλά και γιατί η επωνυμία και μόνο ηχούσε στα αυτιά μας εντελώς προφητική, σαν να είχε επιλεγεί εξαρχής για να βρει εμάς!
Γι’ αυτό κι εμείς, σε όσες γυναίκες επισκέπτονται το κατάστημα, την ιστοσελίδα και τα social media μας έχουμε να δώσουμε μικρές συμβουλές για να αναδείξουν την ομορφιά που κρύβεται μέσα τους και τη μοναδικότητά τους, ανακαλύπτοντας μαζί τα κοσμήματα που τους ταιριάζουν.
Αν και στο κατάστημά μας έχουν βρεθεί πολλές celebrities και το επισκέπτονται σταθερά, κάθε φορά που βρίσκονται στην Πάτρα για επαγγελματικούς λόγους, γνωστές προσωπικότητες και ηθοποιοί, εμείς αντλούμε επιρροή από την καθημερινή γυναίκα που ξέρει να διαμορφώνει το στιλ της και να δημιουργεί τη δική της μόδα!
Ακολουθήστε μας στον κόσμο του Double Trouble…